Jyrki Sairanen

hieroja ja personal trainer

jyrki sairanen hieroja ja personal trainer

Kuka?

moi!

Nimeni on Jyrki Sairanen ja olen koulutettu urheiluhieroja, personal trainer, voimavalmentaja, kahvakuulaohjaaja sekä urheilun moniosaaja.

Olen keski-ikäinen ikuinen nuori, jolla on kolme lasta. Jo aikuinen tytär, tarhaikäinen vilkas poika sekä kotona odottava iloinen pieni tyttö. Asun Uudessakaupungissa rakkaan puolisoni ja lasteni kanssa.

Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu saliharjoittelu sekä lenkkeily koiran ja perheen kanssa. Myös omakotitalon askareet vievät paljon aikaa.

Urheilu on ollut lähellä sydäntäni läpi elämäni ja nuoruuden lajeihini kuului lajeja niin yleisurheilusta jalkapalloon. Päälajiksi valikoitui karate, jota harrastin yli 20 vuotta. Näiden vuosien aikana tuli myös kilpailtua. Karaten oheisharjoitteluna tuli varsinkin peruskuntokaudella treenattua myös voimaharjoittelua, joka on pysynyt näihin päiviin asti lajivalikoimassani. Nykyään tosin tähtäimessä ovat vain terveyden ja hyvinvoinnin tavoitteet.

Hierojan koulutuksen kävin jo vuonna 1995, Turun Urheiluhierojakoulussa, joten kokemusta hierojan ammatista riittää vuosien varrelta.

Personal trainerin koulutuksen suoritin vuonna 2017 Trainer 4 You- oppilaitoksessa sekä samassa koulussa seuraavana vuonna voimavalmentajan koulutusohjelman.

Ryhmäohjauksia olen tehnyt karateajoilta asti sekä myöhemmin myös kahvakuulaohjauksia. Olen vetänyt myös erilaisia ryhmiä niin työpaikoilla kuin kuntosaleillakin.

Jyrki Sairanen

mottoni

Treenataan hymyssä suin, mutta tosissaan!

koulutettu voimavalmentaja
koulutettu personal trainer